حقوق مالیه عمومی

نوبت چاپ : اول
قیمت (ریال) : 220000 ریال

چگونگی تجزیه و تحلیل سرمایه‌های عمومی و بررسی درآمدها و هزینه‌های یک جامعه سیاسی (دولت-کشور) موضوعی مشترک برای اقتصاد و حقوق است که اگر نوع نگاه و بررسی این موضوعات در استدلال‌ها، قواعد، روش‌ها و منابع، از منظر حقوقی باشد، «حقوق مالیه عمومی» خودنمایی می‌کند.
حقوق مالیه عمومی قصد دارد تا پژوهشگران حقوقی در عرصه دانشی خودشان و با ادبیات حقوقی، موضوعات مرتبط با مالیه عمومی را بررسی و واکاوی نمایند و از دریچه «تنظیم‌گری روابط اجتماعی» و با استفاده از ابزارهای خود – «قواعد، قوانین و مقررات»، «هنجارهای حقوقی»، و «تحلیل‌های حقوقی»، -به موضوع درآمدها و هزینه‌های عمومی بنگرند.
در این کتاب که به عنوان منبع اصلی درس حقوق مالیه عمومی در دوره کارشناسی حقوق و منبع تکمیلی در حقوق مالی کارشناسی ارشد حقوق همومی تدوین شده است درآمدها وهزینه‌های عمومی – با مداخلی همچون بودجه و مالیات – مبتنی بر نظام حقوقی ایران و نیز فقه اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

پیـوست هـا

• تصاویر: